15. Ce să fac în cazul în care suma facturii din luna curentă este mai mare decât în luna precedentă?

Versiune pentru tipărireVersiune pentru tipărire

Dacă primiţi o factură pentru energia electrică consumată, iar suma facturii este mai mare decât era de aşteptat, este necesar de a îndeplini următorii paşi:


Verificaţi datele contorului.

  • Dacă datele contorului diferă semnificativ de cele indicate în factură, sunaţi la Oficiul Telefonic al Companiei, la numărul 022 431-111 şi raportaţi această eroare. 
  • Operatorul va emite un ordin pentru verificarea datelor contorului şi în conformitate cu aceste indicaţii va fi emisă  o nouă factură.
  • Dacă datele contorului corespund celor de pe factură, atrageţi atenţia la perioada de facturare.

  

Verificaţi perioada de facturare pe factură.

  • Este necesar să se verifice perioada de facturare a facturii din luna curentă şi a celei din luna precedentă.


 

Posibil că perioada de facturare din luna curentă este mai mare, şi acesta este motivul din care suma facturii din luna curentă este mai mare decât a celei din luna precedentă.


Perioada de facturare depinde de graficul de citire a datelor contorului, care poate suporta modificări din motivul zilelor de sărbători sau altor motive obiective.`
 
Pentru orice detalii, vă rugăm să contactaţi Oficiul Telefonic 24h al companiei, la numărul de telefon 022 431-111. De asemenea aveţi posibilitatea să ne contactaţi şi prin intermediul paginii web  www.gasnaturafenosa.md.